Om oss

Vi leverer inspeksjonstjenester og ulike konsulenttjenester innen bygg- og anleggsbransjen, så vel som olje- og gassnæringen. Våre spesialiteter er NDT, sveise – og materialteknisk konsultasjon, eksaminering av sveisere og 3. parts bevitning av sveiseprosedyrekvalifisering.

Våre ansatte består av sertifiserte internasjonale sveiseteknikere (IWT), sveiseingeniører (IWE), internasjonale sveiseinspektører (IWI), og nivå 2 og 3 sertifiserte NDT-operatører I henhold til ISO 9712.

Vi jobber sammen med kunden vår for å nå deres spesifiserte kvalitetskrav. På denne måten bidrar vi til å sørge for at miljøet og omgivelsene våre er så trygge som mulig, samtidig som våre kunder leverer produkter til forventet kvalitet.

Bedriften ble startet I 2008 av nåværende daglig leder, Tore Ingvald Olsen med over 25 års erfaring fra sveise- og verkstedsindustrien. I løpet av de første tre årene økte etterspørselen etter våre tjenester raskt, og I 2011 utvidet derfor selskapet sin virksomhet ved å ansette flere erfarne, dyktige medarbeidere. Utvidelsen innebar blant annet etableringen av vår Drammen-avdeling, ledet av Tauno Elkki som nylig kom fra Mar-Kem AS. I 2013 etablerte vi også vår Risør-avdeling, med tidligere Bandak Risør-sveiser Kjetil Røed I fronten.

Quality Welding AS fortsetter å vokse I takt med industrien og våre kunder, og vi er hele tiden på utkikk etter spennende utfordringer og muligheter.

Vårt fremste mål er å sikre at kvaliteten I våre tjenester og produkter imøtekommer våre kunders forventninger, samtidig som at krav I relevante standarder og prosedyrer ivaretas. På denne måten hjelper vi vår kunde I å levere et produkt med full sporbarhet og tilfredsstillende kvalitet.

Vårt hovedkontor er i Kristiansand, men vi leverer tjenester over hele landet, offshore og i utlandet ved behov. Ingen oppdrag er for små, og ingen utfordringer er for store!